11. 7. 2012

Polní den 2012

Tak jako v letech minulých se i letos polní den radioklubu OK1KFX konal na chalupě u Martina OK1FZM v jižních Čechách. Bohužel účast členů našeho RK nebyla valná, takže čest klubu jsme hájili jen tři - Martin, já a Karel OK1FBH.
Aby členové týmu měli kvalitní zázemí a teplou vodu, musel se Martin pustit do opravy bojleru... Kdo někdy otevíral třicet let starý bojler pochopí, proč je Martin poněkud "umazaný" :-)
Kóta 650mnm neskýtá ideální podmínky pro VKV DXy, ale naopak z hlediska zázemí a vřelosti hostitelů je to kóta ideální... Letošní výsledek 181 QSO a 39.355 bodů lze hodnotit jako velmi uspokojivý.
Zde je vidět kam to "lítalo" a také kam to "nelítalo". Také to nemilosrdně ukazuje, kdy "se spalo" :-)
ODX OZ5W  746km potěšil (hlavně proto, že jsem ho udělal já..)

Závěrem musím konstatovat, že letošní PD byl velmi vydařený, panovala dobrá nálada, ve vzduchu poletovala radioamatérská aura a kolem nás poletovala Lenka (OK1WZM ) s Janou a vzorně se o nás "Kontestmany"  staraly, za což jim patří velký dík!  Doufejme, že se znovu sejdeme (a snad ve větším počtu) na PD 2013 !!

1 komentář:

pavelcmel@centrum.cz řekl(a)...

Ahoj Štěpánku,bezva,ale nějak nikde nevidím dnes v pátek 20.7. uvedenou Vaši stanici ve vyhodnocení,asi jsou ucpané dráty a ještě se to neobjevilo.Navi v Holicích .Zdr.celý kolektiv a 73 Pavel 1PC